Hof van Vervoering bestaat vijf jaar deze maand. Daarom een verrassing voor iedereen die reserveert gedurende deze maand mei.

Mijn Hof van Vervoering...
"Je gaat een mooie toekomst tegemoet", dat zei mijn vader toen hij met mijn moeder het huis kwam bekijken waarvan ik net de verkoopsovereenkomst had getekend en waarin Hof van Vervoering nu deze maand ruim vijf jaar een feit is. Hof van Vervoering, waar ik mijn hart en ziel in gelegd heb. Veel tijd en energie. Maar ook heb moeten leren zoeken naar balans.
Graag bedank ik al die lieve mensen die er steeds voor mij zijn, zowel in goede als minder goede dagen. Voor de nieuwe vrienden die ik gemaakt heb en de oude die gebleven zijn ondanks de afstand. Voor mijn familie die er steeds voor me is. Voor diegene die in me zijn blijven geloven, als ik het zelf even niet meer zag zitten.
Die vijf jaren zijn omgevlogen. Vijf jaren met tevreden gasten. Zonder jullie, mijn gasten, was het natuurlijk niet gelukt. De fijne reacties, de fijne contacten, de lieve woorden...
Laten we klinken op het leven en dat ik met Liefde, passie, plezier, voldoening en succes nog lang met Hof van Vervoering mag verdergaan.
Liefs Veerle

Om dit vijfjarig bestaan te vieren voor alle gasten die via mijn eigen boekingsmodule boeken in deze maand mei een terugkomwaardebon van 20€ of 25 € bij reservaties vanaf twee nachten. 
(Niet combineerbaar met andere acties)Meer interessante inhoud

0 reacties

NEEM ALVAST EEN INKIJKJE

Subscribe