Voorpret in de keuken!


 Mijn zoektocht naar de perfecte Kerstontbijten 

en Kersthapjes

De geur van versgebakken brood, warme kruidige granola en van huisgemaakte verse gerechten… 

Zodra december aanbreekt, begint mijn stille voorpret!

Terwijl buiten de dagen korter worden, verdwijnt in mijn keuken de tijd. Daar ben ik al weken zorgvuldig bezig met het uitzoeken van recepten voor de uitgebreide kerstontbijten en voor de amuses bij ontvangst. 

Elk gerecht test ik met aandacht — niet alleen op smaak, maar ook op beleving. Hoe ruikt het als het uit de oven komt? Hoe kleurt het bord in het mooie sfeerlicht? Alles moet kloppen. 

Ik gebruik ingrediënten die plaatselijk, eerlijk, vers en rijk van karakter zijn met een vleugje luxe. Sommige recepten blijven klassiek omdat ze herinneringen oproepen, andere krijgen een subtiele twist, passend bij het seizoen of bij de wensen van u, mijn gast. Want voor mij voelt een ontvangst amuse en een goed kerstontbijt als een zachte omhelzing: warm, feestelijk en oprecht.

Terwijl de recepten zich stilaan vormen, voel ik dat elk detail — van het servies tot de geur van kaneel — straks één geheel zal worden. 

Precies dat maakt het zo mooi: het samensmelten van zorg, smaak en beleving.

De reservaties voor de kerstperiode zijn goed binnengelopen. Wil je dit jaar nog genieten van een verfijnd verblijf en een huisgemaakt ontbijt vol smaak en sfeer? Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de kerstvakantie dus snel reserveren is de boodschap!

Het wordt een kerst om met alle zintuigen van te genieten!



Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

HOF VAN VERVOERING

Huiselijk ontwaken in de Voerstreek

Alle drie de kamers zijn van hoog niveau. Ingericht met kostbare materialen in een combinatie van nieuw design en Engels chic.

Reserveer Online