B&B

Bed & Breakfast in Voeren

Het “Hof van Vervoering” vind je midden in het kleine centrum van ’s Gravenvoeren en telt drie gastenkamers in het oude posthuis dat al eeuwen stevig verankerd ligt in de dorpskern die omgeven wordt door het groen. Alle drie de kamers zijn van hoog niveau. Ingericht met kostbare materialen in een combinatie van nieuw design en Engelse chic. De kamers zijn vol van licht. Ruimte is er de echte luxe.


Alles ademt hier gezelligheid uit. Warm van karakter, in perfect evenwicht en harmonie. Een huis om in te leven met de kunst van het detail. Oud met nieuw verweven. Doorleefd en nieuw hand in hand. Een eeuwenoud pand met bezieling werd authentiek gerestaureerd met respect voor het verleden en de ziel.

De eigen parkeergelegenheid ligt aan de achterkant van het domein en komt vlak bij de wandelroute uit. Motorrijders en fietsers kunnen hun motor of fiets met een gerust hart beschermd achterlaten. Er zijn speciale fiets/motorhoezen ter beschikking.

Momenteel kunnen wij tot onze spijt nog geen ideale omstandigheden bieden aan rolstoelgebruikers. 

Kinderbedjes zijn op aanvraag ter beschikking. Op aanvraag kan bekeken worden of de kamer kan beschikken over maximum twee extra bedden.

Elke kamer beschikt over een persoonlijke kluis, draadloos internet, digitale televisie, individuele Netflix per kamer, minibar, koffiezet met pad en een waterkoker

Faciliteiten

Bij ontvangst wordt u verwelkomd met een amuse en een drankje. Ook bij vertrek vergeten we u niet en krijgt u een kleine verrassing mee naar huis.

Indien u graag u kleren wilt opstrijken of te drogen hangen kunnen wij de faciliteiten hiervoor aanbieden.

Per overnachting worden twee koffiepads, twee theebuiltjes en een fles water gratis tot uw beschikking gesteld. Dranken e.d. uit de minibar zijn betalend. Hof van Vervoering heeft een eigen wijnkaart voor u. 

Indien u graag uw kleren wilt laten wassen, opstrijken of te drogen hangen kunnen wij de faciliteiten hiervoor aanbieden.


Uw dieetwensen behandelen wij met de grootste zorg. Bespreek het met de gastvrouw bij uw reservatie. 

Op verzoek komen wij u ook afhalen aan de omliggende stations of luchthavens.

Al is een beagletje mijn huisgenootje, toch kunnen wij om praktische redenen geen honden toelaten. 

Maatschappelijk ondernemen vormt een onderdeel van onze bedrijfsvisie. In dit kader werkten wij een huisreglement uit waarin milieubewustzijn en wederzijds respect centraal staan.

Indien u iemand wil verrassen of speciale wensen hebt kunnen wij voor u arrangementen samenstellen op maat. Tarieven hiervoor zijn volgens offerte.

NEEM ALVAST EEN INKIJKJE

Subscribe